Proiect „Amenajare spații urbane deschise de recreere și petrecere a timpului liber în Municipiul Hunedoara” – Intervenția POR 8.2: Amenajare locuri de joacă, teren de sport – UAT Municipiul Hunedoara

 

Patru spații noi de recreere și joacă pentru hunedoreni, prin GAL Urban Corvinia Hunedoara – Strategia de Dezvoltare Locală Hunedoara 2018 – 2023, proiect semnat pentru finanțare și aflat în implementare.
✒️ Este vorba de spații publice aflate pe străzile Rândunicii, Trandafirilor și Batiz, respectiv satul Hășdat, unde vor fi amenajate zone de joacă pentru copii și recreere pentru adulți.
ℹ️ Complexurile vor fi dotate cu mobilier urban, mese de șah pentru exterior, dar și tobogane, cățărătoare, tunel și leagăne. Fiecare spațiu va fi iluminat cu ajutorul panourilor fotovoltaice și va fi adaptat pentru accesul și circulația persoanelor în scaun rulant.
💶 În total, vor fi reabilitați aproape 600 mp de spațiu public, cu un buget de 726.000 lei, dintre care 682.000 lei reprezintă fonduri nerambursabile.
📆 Cele patru noi spații ar trebui să fie gata cel târziu la finalul anului viitor. Beneficiarul investiției este Primăria Hunedoara.
📷 În imagini, puteți vedea starea actuală a câtorva dintre spațiile care urmează să fie amenajate.

 

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest – ADR Vest